tirsdag 12. januar 2010

Puerto Rico 4

Klarte å holde gode forsetter fra i går. Var oppe og ute med stavene litt før 8. Da har ikke sola nådd over fjellkanten, og det er behagelig svalt å gå i shorts og t-skjorte. Mange andre er ute i samme ærend, i ulike stilarter:
  • mange som meg; halvgamle stavgåere (populært med staver nå)
  • noen litt eldre stavrere
  • mange som jogger; stilige par, unge jenter med i-pod på øret og konsentrert blikk, vennegrupper og "mannfolk" rundt min egen alder som konkurrerer med andre i samme kategori eller seg selv eller sitt eget image og ser ut som et nært forestående sammenbrudd (et skremmende syn), og av og til freser det en proff forbi (av det ene eller andre kjønn) og du rekker bare så vidt å tenke "fy fader, det hadde vært moro å kunne løpe med sånn eleganse!" (Har aldri vært der selv.)
  • og mange litt mindre ambisiøse ruslere
Og det er mange hyggelige "hei / hi / 'morning" eller bare et "oss-flinke-trimmere-imellom-blikk". Og så er også mange som er så konsentrert om oppgaven at de tilsynelatende ikke ser deg. Og jeg er sikker på at alle syntes det var en fin tur.

Ruta mi gikk omvendt av i går. Da endte jeg ved stranda og tok et bad mens sola begynte å varme for alvor, og det kjentes herlig. Men fy som den finkorna sanda henger fast mellom tærne!

Innom butikken etter rundstykker og dagens VG (jajamensann!), dusj og frokost. Følelsen er bare legendarisk!

Og litt hekta på å tegne inn vandreruter; her er dagens (klikk på bilde for å se bedre):

Og etterpå:

1 kommentar:

  1. Nyt fortsatt ditt gode liv! Hyggelig lesing for oss som trasker rundt i isødet.

    SvarSlett

Når du skal velge "Kommenter som": Hvis du ikke har en blogg selv, eller vet at et annet valg er riktig, velg &b;anonym&b;. (Skriv gjerne under med navn i innleggsteksten)