søndag 16. mai 2010

Trebåt

Sønnens båt er siste tilskudd til våraktivitet. Solgte egen trebåt for noen år siden fordi vi syntes vedlikeholdet ble for slitsomt.Selv om det også var litt moro. (Når du følte du hadde tid.) Men sønnen har kjøpt trebåt.
Samtidig som han har litt av hvert annet å ta seg til. Så far så en mulighet til både å være snill, og samtidig tilfredsstille egen trebåtnostalgi. (Og mor stiller selvfølgelig også opp.)
En liten bildeserie for "afficinado"ene:
Utfordringene:



Det er behov for litt mer enn vanlig vedlikehold. Bakken bak skal foreløpig bare dekkes til midlertidig. Så skal det gjøres ordentlig til høsten. Dørk og løse benkeplater ble skrapet og lakket i garasjen.                                             
 
Noen løse deler og andre detaljer gjenstår, men sjøsetting nærmer seg. Og det årlige eksistensielle øyeblikk står for døren; klarer vi å holde båten flytende til trutningsprosessen har gjort sitt? (Jo, vi klarer alltid det, men etter hvor mye stress og bekymringer?)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Når du skal velge "Kommenter som": Hvis du ikke har en blogg selv, eller vet at et annet valg er riktig, velg &b;anonym&b;. (Skriv gjerne under med navn i innleggsteksten)