søndag 4. desember 2011

Mølen i sørvest kuling

Bølger og vind er fascinerende. Men tryggest å stå et stykke inne på land. Bildene er tatt dagen etter at to filmfolk gikk i havet under et forsøk på å fange dramatikken. Det er overveldende nå du står der, men kommer ikke gjennom i bilder uten videre. Synes selv noen av bildene mine er gode, men ingen har det lille ekstra. Jeg tror ikke det er nødvendig å risikere livet for å få det til, men du må bruke tid og være god.  









2 kommentarer:

  1. Å jo - dette var bra!Det er en kunst å fange bølgene. Kraften i vind og bølger er fascinerende - og når du står der og kjenner litt av kreftene, kommer det noen tanker... Jeg prøvde meg på en helt privat avstemning på vinnerbildet her. Men faktisk greide jeg ikke å finne min favoritt. Holder likevel en knapp på nr. 2, tror jeg, Der har du fanget uværsfargene, med måkene og skjæret som en flott kontrast. Det bildet kunne jeg tenkt meg å eie.

    SvarSlett
  2. Takk for skryt. Jeg er enig i at det er noen bra bilder, og jeg har også problemer med å velge vinneren. Men jeg tenker at det er fordi det er ingen som har det lille ekstra som du bare faller for med en gang. Men en fin fotodag var det absolutt :-)

    SvarSlett

Når du skal velge "Kommenter som": Hvis du ikke har en blogg selv, eller vet at et annet valg er riktig, velg &b;anonym&b;. (Skriv gjerne under med navn i innleggsteksten)